Buitentrainingen voor de senioren vanaf 19 jaar van BVR start

14 mei 2020.

Na een mooie start met de jeugd kunnen we vanaf 11 mei ook starten met buitentrainingen voor senioren. (19+)
    Aangezien er volop ruimte is op de buitenlocatie van RHV, laten we deze groepen tegelijkertijd trainen met de jeugd van 13 t/m 18 jaar.
    Voor beide leeftijdsgroepen gelden dezelfde regels voor wat betreft afstand houden en we moeten voordat het donker wordt klaar zijn met de trainingen.

Het is belangrijk dat we ons aan de regels houden. Dus lees dit bericht goed door.

Hou je aan de regels van NOC-NSF (klik hierop op ze te lezen).
    Lees ook het protocol en de aanvullende regels van BVR goed door.
    Deze staan op de website, facebook en Instagram van BVR. En zijn vorige week aan alle leden doorgemaild.

De trainingen gaan alleen door als het weer het toe laat:

als het regent, wordt er niet getraind
    Dit wordt op tijd aangegeven op facebook en Instagram van Budo vereniging Rijen.

Training rooster en locatie

Buitenlocatie van handbal vereniging RHV, Sportparkweg 21, 5121 MP Rijen.

Bereikbaar via parkeerplaats sportpark.

1. Jiu-Jitsu op donderdag

18:30 tot 19:30 uur jeugd tot en met 12 jaar
    19:45 tot 20:45 uur senioren
    Kleding voorschrift Jiu-Jitsu. Gewone sportkleding en sportschoenen, Geen jiu-jitsu pak.

Houd er rekening mee dat je in het zand zou kunnen trainen.

1. Taekwondo op vrijdag

18:30 tot 19:30 uur jeugd tot en met 12 jaar

19:45 tot 20:45 uur senioren

Kleding voorschrift Taekwondo. Gewone sportkleding en sportschoenen, Geen taekwondo pak. Houd er rekening mee dat je in het zand zou kunnen trainen.

1. Judo op donderdag

1. Judo op vrijdag

18:15 tot 19:15 uur 1e groep tot en met 12 jaar (beginners)
    19:30 tot 20:30 uur 2e groep tot en met 12 jaar (wedstrijd en gevorderden, info Joost)

Kleding voorschrift Judo. Gewone sportkleding en sportschoenen, Geen judo pak.

Houd er rekening mee dat je in het zand zou kunnen trainen.