• BVR gaat donderdag 7 mei starten met buiten trainingen

Achter de schermen zijn we met een plan bezig geweest om de trainingen voor de jeugdleden weer op te pakken. We hebben een plan ingediend bij de gemeente. Op donderdag 30 april hebben we het definitieve besluit van de gemeente gehad en mogen we weer starten.

Dat gaan we doen in een aangepast rooster en wel op  de donderdag en vrijdag.

Adres: Sportparkweg 21, 5121 MP Rijen. Bereikbaar via parkeerplaats sportpark.

Dit is het buitenterrein van handbal vereniging RHV. Inderdaad, waar onze toekomstige dojo komt! De verwachting is dat men half mei begint met verbouwen. Ook dit heeft vertraging opgelopen door de Corona crisis.

Het buitenterrein van RHV heeft én een verhard handbalveld ( prima voor Taekwondo) én een beachhandbalveld met zand (prima voor Judo en Jiu-Jitsu).

Wij zijn de Gemeente Gilze en Rijen zeer dankbaar voor het meedenken en beschikbaar stellen van deze buitenlocatie.

OOK VOOR NIET-LEDEN.

Het is belangrijk dat we ons aan de regels houden. Dus lees dit bericht goed door.

Hou je aan de regels van NOC-NSF (klik hierop op ze te lezen).

De trainingen gaan alleen door als het weer het toe laat:

als het regent, wordt er niet getraind
    Dit wordt op tijd aangegeven op facebook en Instagram van Budo vereniging Rijen.

Protocol buiten sporten Budo vereniging Rijen voor budoka’s en ouders / verzorgers.

1. Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen

Wij adviseren om onderstaande maatregelen uit te voeren.

• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
    • Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid,

hoesten, benauwdheid of koorts.

• Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of

benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten.

• Blijft thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus

(COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

• Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar).
    • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
    • Ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet. Er is geen toilet beschikbaar tijdens te training.
    • Was voor je training thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
    • Was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie.
    • Douche thuis en niet op de sportlocatie.
    • Vermijd het aanraken van je gezicht.
    • Schud geen handen.
    • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.

1. Aanvullende regels voor sporters en ouders / verzorgers
    • Ouders / verzorgers brengen de kinderen en gaan direct weer weg.
    • Ouders / verzorgers komen niet op de locatie, maar brengen de kinderen tot aan de poort. Daar worden de kinderen opgevangen door een begeleider of trainer
    • Ouders / verzorgers blijven niet kijken.
    • Kom alleen naar de sportlocatie wanneer er voor jou een sportactiviteit gepland staat.
    • Reis alleen of kom met één persoon uit jouw huishouden.
    • Kom zoveel mogelijk zelf en op eigen gelegenheid naar de sportlocatie.
    • Kom in sportkleding naar de sportlocatie. De kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen.
    • Er kan niet naar het toilet gegaan worden, zorg dat je voor de les bent geweest.
    • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit naar de sportlocatie en wacht op de aangegeven plek.
    • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie en trainer.
    • Jeugd tot en met 12 jaar hoeft geen afstand te houden van leeftijd genoten. Er is geen enkele beperkingen in het judoën/ jiu jitsu qua stoeien of aanraken.
    • Jeugd 13 tot en met 18 jaar houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden, dus ook tot trainers en andere sporters.
    • Trainers en begeleiders houden 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden.
    • Materialen die veel met handen worden aangeraakt direct na de trainingssessie reinigen met water en zeep of reinigingsdoekjes.
    • Indien gewenst, neem je eigen bidon gevuld mee.
    • Tussen de lessen is een kwartier om te wisselen met de volgende groep om kruisend verkeer te voorkomen. Houdt afstand! Ga meteen na de training naar huis en kom niet te vroeg naar je eigen training.
    • Verlaat direct na de sportactiviteit de sportlocatie.

1. Training rooster en locatie

Buitenlocatie van handbal vereniging RHV, Sportparkweg 21, 5121 MP Rijen.

Bereikbaar via parkeerplaats sportpark.

1. Jiu-Jitsu op donderdag

18:30 tot 19:30 uur jeugd tot en met 12 jaar
    19:45 tot 20:45 uur jeugd 13 tot en met 18 jaar
    Kleding voorschrift Jiu-Jitsu. Gewone sportkleding en sportschoenen, Geen jiu-jitsu pak.

Houd er rekening mee dat je in het zand zou kunnen trainen.

1. Taekwondo op vrijdag

18:30 tot 19:30 uur jeugd tot en met 12 jaar
    19:45 tot 20:45 uur jeugd 13 tot en met 18 jaar

Kleding voorschrift Taekwondo. Gewone sportkleding en sportschoenen, Geen taekwondo pak. Houd er rekening mee dat je in het zand zou kunnen trainen.

1. Judo op donderdag

1. Judo op vrijdag

18:15 tot 19:15 uur 1e groep tot en met 12 jaar (beginners)
    19:30 tot 20:30 uur 2e groep tot en met 12 jaar (wedstrijd en gevorderden, info Joost)

Kleding voorschrift Judo. Gewone sportkleding en sportschoenen, Geen judo pak.

Houd er rekening mee dat je in het zand zou kunnen trainen.